1. sdlsites
  2. SP Page Builder 3.x
  3. Tuesday, 04 August 2020
We are having an issue where the edit page button goes away on the front end after we embed something onto the page in the page builder. We have to go to the backend editor and delete the add-on before the button reappears.

We are not seeing any errors that would explain this in the developer's console.

Any thoughts?
Accepted Answer
Accepted Answer Pending Moderation
We are embedding an Iframe.

This is because your code has two errors.
1.jpg

Sould look like this
2.jpg
Attachments (2)
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # Permalink
Responses (6)
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,
what is "something" maybe this code is not clean HTML.

raw_html_addon_no_js.jpg
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,
what is "something" maybe this code is not clean HTML.

[attachment]raw_html_addon_no_js.jpg[/attachment]


We are embedding an Iframe.


<iframe src="/forums/https://www.sdlportal.com/towns/nj/union/sdltesting/requests/policealarm?rq=9d5ed81c-fb6e-4fb2-9296-47e804042acf&embedded=c5ad0383-0912-434c-88a2-4ceae661a073" frameborder="0" style="min-height:600px;width:100%;padding-top:10px;"</iframe>
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
indeed, looks like normal HTML
in that case hard to say, each code is different.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
We are embedding an Iframe.

This is because your code has two errors.
[attachment]1.jpg[/attachment]

Sould look like this
[attachment]2.jpg[/attachment]


Great eye! Thank you so much this resolved the issue.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
You are wellcome
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.