1. SP EASY IMAGE GALLERY
  2. Saturday, 23 June 2018
Hello!

For my Webpage i am using now two image galleries. I implement the galleries via module. The problem is, when I click on one of the images from the easy image gallery, the navigation arrows are not working. When I click on the image itself, then it shows the next image, but then I can't navigate to the previous one since the arrows are not working.

Problem is on mobile too. The problem only exists if i use the layout type "Single Album". In layout type "Album List" everything works fine. But i need "Single Album" option.

I Updated the gallery with no succsess. But i saw that SP Easy Image Gallery - Module is only in Version 1.4. SP Easy Image Gallery - Component is in Version 1.5. maybe that is the problem. When i download now the latest files from Easy gallery, i get the following files:

com_speasyimagegallery_v1.5.zip

and

mod_speasyimagegallery_v1.4.zip

I read another post with the same bug today. and it was finally solved with version 1.5. Maybe with the update of "SP Easy Image Gallery - Module" it is solved for me too. Can you provide me the update or fix the link too the right version?

Thanks in advance for your help and keep up the good work.
Responses (1)
Hello!

Problem is solved. Joomla did not install version 1.4 of the easy image gallery module. so i deinstalled version 1.3 deleted the joomla cache and installed version 1.4 and voila it works by now.

Problem solved
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.