1. SP Simple Portfolio
  2. Sunday, 14 June 2015
Hi,
I've put sp portfolio module in homepage and in an internal portfolio page
i see that the ROUTING of the articles does not yield the same URL

not even if i make a menu item for that article ( havnt tried a complete pathway to that article yet)

other modules that display items on homepage are routing correctly.
can you fix it?
Accepted Answer
I reported this to our developers and hopefully they will fix this in the future releases of the extension
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # Permalink
Responses (3)
Please can you provide URL of your website so we can take a look?
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # 1
my site is in a development area, but please look at your demo in the demo-site and look for the same article, once at each page.

i've found it in this template and it describes the same issue i have:
http://wethink.joomlastars.co/index.php/folio/folio-2/12-portfolio/programming/12-lorem-ipsum-dolor3


http://wethink.joomlastars.co/index.php/component/content/article/12-portfolio/programming/12-lorem-ipsum-dolor3

same article, different URL

i saw in the code that the link to the article does not use the joomla ROUTE:
/components/com_content/helpers/route.php
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # 2


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.