1. Helix3
  2. Tuesday, 19 December 2017
i publish an module "Personalizado" in right position on helix in http://www.cradelmezquin.es/c-r-a-del-mezquin/ampa/castelseras/ but the module don´t appear. Happens with other modules publish on this position and this menu option... i don´t undernstand why...don´t appear. This url not is sp builder page. When i publish in right position in builder page the module appear.

Please help me. it´s very urgently

thanks
Responses (9)
Hi,
what type of module is "Personalizado" ??
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 1
Same Problem here

THIS IS A BUG!

helix 3 latest updated today
template newskit latest
non pb page

I might add a few findings:

Modules of ANY KIND DO NOT DISPLAY if published on RIGHt or LEFT POSITION when the main page component is a standard Joomla single article.

SAME modules ARE DISPLAYED when main component is ANY OTHER component different from CONTENT = Joomla single Article.

Same modules ARE DISPLAYED published in other (expecially created) positions.

Same Modules ARE DISPLAYED when published in Page builder right position.
Will continue to test and will add my proceedings.
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 2
@exotica
About modules on left/right position in NewsKit template please read Template Manual, all is there.
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 3
@exotica
About modules on left/right position in NewsKit template please read Template Manual, all is there.


Sorry, I found that just now

https://www.joomshaper.com/documentation/joomla-templates/newskit#how-to-display-modules-in-right-left-position-in-single-article-view

.
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 4
I did as it is explained in the manual (see attached image)
cleared the cache on server and Browser and

It still does not work.

But in IE that i do only use in case of emergency
it works so the cache of FF is reluctant to get cleared :-)

But its here. thanks.
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 5
Please solved the problem...y template is HELIX 3 and it´s a very important but...i can´t work in my project with this bug.....i do that you say in the tutorial and nothing. Nothing happen and i think that not is the normal thing to solved this problem (change the custom.css).

The problem is with the new update in builder...last version...i use helix3 with other version and works fine but not in the last version of builder...

PLEASE SOLVED THIS PROBLEM URGENTLY!!!! it´s a big bug.
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 6
@rramon
what kind of issue exactly, can you share screenshot and/or URL.

If you have right or left module position you can publish there a modules.
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 7
Hello we are facing same issue.

You can check this here:
https://sa2020.siggraph.org/siggraph-asia-2020-committee/
This is the article category layout where the LEFT position is display modules:


https://sa2020.siggraph.org/submissions-2/acm-siggraph-asia-thesis-fast-forward
This is the single article page where the module does not appear, I have applided all the modules to both the page.
Attachments (2)
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 8
Michael, Are you 100% sure that you have Helix3 template?

Because if you have Helix Ultimate, you made mistake writing here. This topic was for Helix3 based templates only! Helix3=/=Helix Ultimate two different templates. Like Pepsi and Coca-Cola.
----
And in Helix Ultimate you can enable showing modules from Template Options > Blog > Details > Disable Modules : Off
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 9


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.