1. jwachulka
  2. SP LMS
  3. Wednesday, 20 March 2019
Hi,

I noticed a bug with a cart / checkout.

- When you click on buy now, then click Checkout -> Remove all the items from the checkout page -> when you add to cart another product/course -> it fails to add the product to the cart and Checkout page always says it's empty (red warning - your cart is empty).

I'm using your new Language school template (actually testing it as I want to migrate to it). Everything is updated to the newest versions. I installed your quickpack. You can see that here - just follow the steps I mentioned.
http://tmp.practicetestsacademy.com/index.php/en/language-programs/course/reading-skills
Responses (3)
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,
Thanks for your query. Actually there is no default feature like buy online for this template. That's why the add to cart functionality isn't integrated. You need to contact to the course owners through email to buy any course http://prntscr.com/n1agal
That's how the template is designed. You can also check that from our demo site. There is no buy now button on the courses. Since it has override.

If you want to have the functionality to buy courses and add to cart then you can check our educon or varsita template.


Note: Sorry to say but we don't provide any custom support.

-Best Regards
  1. more than a month ago
  2. SP LMS
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
OK, i manged the override for Language template, but SP LMS is the same in Varsita or in Language. I installed on my varsita (another page I have with that template) the LMS and I have the same issues as described earlier and I pasted that here again :

- When you click on buy now, then click Checkout -> Remove all the items from the checkout page -> when you add to cart another product/course -> it fails to add the product to the cart and Checkout page always says it's empty (red warning - your cart is empty).
This bug dissapears if I clean the cache. Obviously - some bug in the code.

Could you please have a look at that and fix that bug? That is why I posted that in LMS and not in template category.

thanks
  1. more than a month ago
  2. SP LMS
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,
Yes i get your query but i found it's working fine in my end. And i think some of your caches plugin or other third party extension may causing the cache issue. Since you've also checked that whenever you clear the caches then it works. So, you can now try to check this issue in your localhost or any other sever with a fresh install.
Here is my checking video https://files.fm/u/hqgyajft

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP LMS
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.