1. SP EASY IMAGE GALLERY
  2. Monday, 16 July 2018
Hello,
I created Album list. Album has six sp easy image gallery modules in category "realizace".
Problem.
When I click on anyone gallery tab, page immediately open LOGIN form and wants to log.
When I log as super user its ok but the others user are not see gallery due to not have access.
All six gallery are public
Album list is public
category "realizace" is public.

I do not want to log to see gallery.

pls check it. This site is http://tewiko.cz/twko/index.php
Accepted Answer
Hi,
You've changed the access to super admin to your gallery menu item. http://prntscr.com/k7htx2
Now it's working.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # Permalink
Responses (10)
Hi,
Please check the access setting of your module. If that is public too then please PM me your admin access.
Click on my avatar to get that option.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 1
Hi,

All works perfect.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 2
Hi, I have the same issue, when I click on album, login is required. Module, album, categories and all menu items are set to public: https://porta-aviarta.ch/#impressionen

What can be the cause? thank you in advance for your support.
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 3
Hi, I have the same issue, when I click on album, login is required. Module, album, categories and all menu items are set to public: https://porta-aviarta.ch/#impressionen

What can be the cause? thank you in advance for your support.

You need to check the module access level. Or you can also check the menu-items for that page. For your case it may be home menu.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 4
Hi Sifat,

How do you mean check module access level? It is set to public as mentioned, also the menu item is set to public.
thanks for clarifying little bit more, I don't understand exactly what you mean.

thank you in advance.
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 5

thanks for clarifying little bit more, I don't understand exactly what you mean.


I think you've changed something in ACL because i've installed the quickstart package just now and it's showing perfect. Please undo all changes in access level if you did any.

you can also PM me your super user access and i'll check.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 6
Hi Sifat,

How do you mean check module access level?

Hi,
I've disabled this menu-item and it's working fine http://prntscr.com/oclzl3

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 7
Hi Sifat,

Excellent, thank you very much. I wasn't aware at all that a menu item with login form affects the vie of the image gallery :-o

Always appreciate your support.
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 8
You are always welcome :)
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 9


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.