1. girgism
  2. EduCon
  3. Tuesday, 30 May 2017
Dears
Cann't add attache images from "images and links" in articles, it shows the black page and stop load the images or image uploader
symbios-consulting.com
Kindly help
Responses (3)
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,
what for you want to use it? You can add images by Helix Blog Option or add images directly inside content.
---
Please share more info:
1) Version of Joomla
2) You have this problem inside Admin or/and front-end area ?
3) Try to set 2nd template as default and try again.
It will help you find out if this is a template problem or Joomla problem itself.
  1. more than a month ago
  2. EduCon
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
I used helix Blog and worked fine
1) Version of Joomla
3.7.2
2) You have this problem inside Admin or/and front-end area ?
admin and fronend
3) Try to set 2nd template as default and try again.
I can not do this as this is a live website!
It will help you find out if this is a template problem or Joomla problem itself.
  1. more than a month ago
  2. EduCon
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
ad 3) But this test will take you less than 3 min.
Just turn site in OFF-LINE mode....
---
Or recover your site from backup on test subdomain and check.
  1. more than a month ago
  2. EduCon
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.