1. General discussions
  2. Friday, 28 February 2020
The button add-on is not working properly. I can view it fine in the front-end editor. But it shows up as a blue link to customers. Additionally, I'm not able to format the button with padding and margins.

I have cleared caches, am using PHP 7.2, and looked at it using several browsers.
Attachments (1)
Responses (5)
Hi,
The style of the button depends on the options "Button Style" and "Button Appearance". When you select "Button Appearance" as "Outline" and change "Button Style", then you will see the difference.
https://prnt.sc/r97527

Hope it will help.

Best Regards
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 1
Hi there - I am well aware of how it SHOULD work, unfortunately it is not working as it should.

Do you see the buttons in the image next to the blue text? The blue text should be a button that look exactly like the others. That button was copied with the exact same formatting. It was just made at a later date than the others. This is happening all over my site.

I'm wondering if it is a bug issue or maybe this extension isn't working well with PHP 7.2?
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 2
Hi
Can you please share the site URL?

Regards
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 3
The other page that is pictures above is behind an access wall.

The button on this page can also show you what it is doing. https://www.aft.com/learning-center/seminars

Thank you!
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 4
Hi,
Sorry for the delayed response!
Did you mean these buttons within the above URL?
https://prnt.sc/rtb6mx

Best Regards
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.