1. Gazette
  2. Friday, 31 May 2019
Hi,
my customer using this template but when she upload the image in the article in the section Blog Option she see the preview in backend but not see in frontend.
SHe use the MAC Computer for this operation.

How i can resolve this problem?
Responses (7)
Hi,
Can you tell me where actually she uploading image? There is a option option name "Helix Blog Option" and "Images and Links" option where actually she uploading image?

Thanks,
Mamun
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 1
She upload image in Blog Option (as you can see in attach) and in "immagini e link".
In "immagini e link" it's ok because use the joomla system as upload.
In Blog option she upload the image, in the preview she see the image but not work on frontend site... for example in the slide in home page.
Everytime i must download the image with my pc (windows 10) and reupload and so work.


.
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 2
Allow me sometime to check in Gazette template.

Thanks
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 3
Hi,

I saw that in Gazette template that "Blog Options" working. here and here you can check.

Thanks,
Mamun
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 4
Yes, i know in this situation workin but when the upload to do from pc MAC i see in backend but in frontend in slider not see and i see a grey image.

If you want i tell you the parameter for access in backend and you verify
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 5
News?
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 6
Hi,

Sorry for delay please send me administrator login details via private message.

Thanks,
Mamun
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 7


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.