1. [email protected]
  2. SP Page Builder 3.x
  3. Saturday, 20 April 2019
Images are not showing in Articles Scroller. Getting

<img src="/" alt="Hachi-Uye Kuro Matsu">

in Debug.
Responses (5)
Accepted Answer Pending Moderation
Hi there,

Thanks for your query. Please send me the site URL & administrator access via PM.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
https://australianbonsai.gallery/administrator

U: temp
P: temp0793

thanks
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Hi there,

Your article doesn't have the images. That's why image doesn't display there.

https://australianbonsai.gallery/component/sppagebuilder/?view=page&id=2

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
Hello

with most other news modules the image is taken from the first 'content' image... I assumed that this module would do the same.!

It also does not have a 'swipe' feature for mobiles and the nav buttons are way too close together.

I am going to remove the addon for the moment.

thanks.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
Hello

with most other news modules the image is taken from the first 'content' image... I assumed that this module would do the same.!

It also does not have a 'swipe' feature for mobiles and the nav buttons are way too close together.

I am going to remove the addon for the moment.

thanks.


Hi there, Thanks for your reply. If you show me a screencast video? I will try to solve the problem. Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.