1. Newedge
  2. Saturday, 05 May 2018
When I share my articles on Facebook (for example this new blog article: https://www.blogdigital.mx/content-marketing/249-como-el-neuromarketing-soporta-tu-estrategia-digital.html)

The Article in Facebook Displays a random image from my site but not the image attached to the article.

Any ideas?
Responses (15)
Hi there, Send me the Joomla administrator access via pm. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Newedge
  3. # 1
Hello Toufiq,

I am also facing the same issue. It works on Google Plus and not facebook.

Please help.
I am using Educon template.

Website Link

I am looking forward to hearing from you soon.

Best Regards,
Syed H Website
  1. more than a month ago
  2. Newedge
  3. # 2
Hello Toufiq,

I am also facing the same issue. It works on Google Plus and not facebook.

Please help.
I am using Educon template.

Website Link

I am looking forward to hearing from you soon.

Best Regards,
Syed H Website


Hi, Send me the Joomla administrator access via pm. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Newedge
  3. # 3
Dear Toufiq,

Thank you for this quick response.
I just sent it to you in PM.

Please Help

Best Regards,
Syed H | Website Link
  1. more than a month ago
  2. Newedge
  3. # 4
Dear Toufiq,

Thank you for this quick response.
I just sent it to you in PM.

Please Help

Best Regards,
Syed H | Website Link


Hi there,

Please remove the space of your image that you have used inside blog image.

http://prntscr.com/jg262g

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Newedge
  3. # 5
When I share my articles on Facebook (for example this new blog article: https://www.blogdigital.mx/content-marketing/249-como-el-neuromarketing-soporta-tu-estrategia-digital.html)

The Article in Facebook Displays a random image from my site but not the image attached to the article.

Any ideas?


Hi there, Please check your url & you will get the result.

https://developers.facebook.com/tools/debug/sharing/?q=https%3A%2F%2Fwww.blogdigital.mx%2Frecursos%2F245-como-escribir-un-buen-blog.html

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Newedge
  3. # 6
Thanks. Do you know how to correct the following error:

The following required properties are missing: fb:app_id

Cheers
  1. more than a month ago
  2. Newedge
  3. # 7
I added the meta tag to my website. the fb:app_id is solved.
Please mark this as resolved.

Cheers
  1. more than a month ago
  2. Newedge
  3. # 8
Hi there,

Your google tag manager occurred this problem. Now google tag manager disabled & working fine.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Newedge
  3. # 9
Dear Toufiq,

Thank you for this quick response.
I just sent it to you in PM.

Please Help

Best Regards,
Syed H | Website Link


Hi there,

Please remove the space of your image that you have used inside blog image.

http://prntscr.com/jg262g

-Thanks


Perfect solution.... Thank you Toufiq.

Best Regards,
Syed H | Webslite
  1. more than a month ago
  2. Newedge
  3. # 10
Dear Toufiq,

Thank you for this quick response.
I just sent it to you in PM.

Please Help

Best Regards,
Syed H | Website Link


Hi there,

Please remove the space of your image that you have used inside blog image.

http://prntscr.com/jg262g

-Thanks


Perfect solution.... Thank you Toufiq.

Best Regards,
Syed H | Webslite


Hi, You are most welcome & Thanks
  1. more than a month ago
  2. Newedge
  3. # 11
Hello Toufiq:

About a month ago you helped me fix that on FB sharing of any of my article, the correct Blog image was displayed along with it (new edge template) A few days ago I updated the template. and the problem accorded again. Can you let me know what the fix was so I can go ahead and fix this?

the site is blogdigital.mx

Thanks.




When I share my articles on Facebook (for example this new blog article: https://www.blogdigital.mx/content-marketing/249-como-el-neuromarketing-soporta-tu-estrategia-digital.html)

The Article in Facebook Displays a random image from my site but not the image attached to the article.

Any ideas?


Hi there, Please check your url & you will get the result.

https://developers.facebook.com/tools/debug/sharing/?q=https%3A%2F%2Fwww.blogdigital.mx%2Frecursos%2F245-como-escribir-un-buen-blog.html

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Newedge
  3. # 12
Hi there,

Could you send me your site access via PM?

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Newedge
  3. # 13
Hi there,

Please check now & let me know.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Newedge
  3. # 14
Still the same. I tried with different blog in different categories and it displays the image from the first article in the first menu after homo (inicio)

Please advise. Screen Shot 2018-11-21 at 9.32.01 AM.png
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Newedge
  3. # 15


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.