1. Medico
  2. Monday, 09 December 2019
HI Sir

In the Arabic version of my website in mobile view I had some bugs:
- HERE:

https://-/prefinal/index.php/ar/

when I click on the last feature box the screen goes up and I have to click one more to be directed to the link of feature box

- AND HERE:
https://-/prefinal/index.php/ar/education-ar/item/23-2019-12-08-20-51-31

the same problem happens in last item in accordion as shown in video

https://vimeo.com/378264883

This problem happens only in Arabic version
Responses (14)
its happan in some mobile like iPhone X and other phone (special phane that screen's big not small like ) note 10 and 9t which screen 5'' and more
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 1
Hi there, I have checked the realtime device. There is no problem found. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 2
Hi there,

Thanks for your reply. Your last item URL is wrong. Please check the screenshot and use full URL.

https://prnt.sc/q9aisa

You should use this type of URL

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 3
Thank your fast reply


The problem steel there not a link problem its only happened with google corm and explore and no happened in fir fox

1- Also on the Services page (department) the last one is the same thing when clicked on it should go to this link ( https://www.-/prefinal/index.php/ar/services-ar/12-2019-12-08-10-38-06)
2- But sometimes it goes to a different link, which is this link (https://www.-/prefinal/index.php/ar/services-ar/10-2019-12-04-15-40-33)

I explained this in the attached video link in detail and audio
https://youtu.be/ltQQneMJjUI
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 4
Also, I would like to clarify parameters that may be helpful in solving the problem
There are some phones that work with Gogol Chrome properly, others do not work properly and this is very confusing, but I think that maybe the size of the screens is what controls the problem with some browsing systems such as Google Grop and Explorer
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 5
Hi there,

Thanks for your reply. Please check this URL inside the google chrome browser & let me know.


-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 6
thank you for your reply
I have tested the link and it is still the same problem
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 7
thank you for your reply
I have tested the link and it is still the same problem


Hi there, I have replied to your other post also. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 8
Hi there,

Sorry for the delay response. It was the override addon problem. Now it has been fixed.

for other users
templates/your_template/js/main.js

Download attachment and replace the main.js file

-Thanks
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 9
Hi there,

I have checked the mobile device & it works fine. Did you check from the mobile device?

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 10
Hi there,

I have checked again and no problem found. Can we join again via team viewer?

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 11
Yes i'm ready now
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 12
Thank s for time we taird to solve the problems through you but we couldn't

We solved by add this code


$(".spmedical-department-content";).remove();


And remov RTL.css and adding again without direction to rtl in budy
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 13
Thanks for your time
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 14


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.