1. SP EASY IMAGE GALLERY
  2. Sunday, 01 October 2017
When I embed an album or an album list via the module button into an article using the code {loadmodule mod_speasyimagegallery,SP Easy Image Gallery Module}, no albums are shown, only the text "No albums".

The module itself is working fine when displaying it on a module position or via the menu link.

Is it not possible to embed albums or album list in an article?

thank your for your support in advance.
Responses (6)
Hi,

I have checked both settings. But, no problem found.

https://prnt.sc/gslb2k

https://prnt.sc/gslbeu

Details
https://prnt.sc/gslbi1

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 1
Hi!

Any progress on this topic? I also need this feature to use in a project.

Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 2
Hi!

Any progress on this topic? I also need this feature to use in a project.

Thanks


Hi, There is no issue about this question. I have checked and shown you guys. Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 3
Hi, you're right, It's working now perfectly. I have updated everything and maybe that was the issue.

Thank you anyway for your support.
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 4
Hi!

Any progress on this topic? I also need this feature to use in a project.

Thanks


Hi, There is no issue about this question. I have checked and shown you guys. Thanks


Hi, you're right!

Sorry, I just commented on the wrong post.
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 5
Hi, you're right, It's working now perfectly. I have updated everything and maybe that was the issue.

Thank you anyway for your support.


Hi, You are most welcome & Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP EASY IMAGE GALLERY
  3. # 6


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.