1. yoquiltrucci
  2. SP Page Builder 3.x
  3. Wednesday, 22 January 2020
Hello

if you go to Articles layout and want to chosse an article layout, there are two missing thumbnails.
Attachments (1)
Responses (3)
Accepted Answer Pending Moderation
Hi there,

Thanks for contacting us. Sorry for the inconvenience. This kind of problem occurred for the can't load the resource of Page Builder.

You can follow this process.
1. Re-install the page builder
2. If you use an SSL certificate, then turn off the rocket_loader from your Cloudflare SSL certificate
3. You can try to turn off the mod_security from your hosting server

If the above process doesn't solve your issue, Please provide me the Joomla administrator access

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
We want to report that this seems to be a common issue as we have the same problem. Even on new installs. You suggest to turn off mod_security. We don't see that as a viable option.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
We want to report that this seems to be a common issue as we have the same problem. Even on new installs. You suggest to turn off mod_security. We don't see that as a viable option.


Hi there, Will you please provide me the Joomla administrator access via PM to check the issue? Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.