1. WE-ESVA
  2. Newsberg
  3. Thursday, 30 July 2020
I'm doing an article in SP mode. I'm trying to add an image. I get an empty page. Other Addons are added without problems:(

http://ewmrusrusy.temp.swtest.ru/
Attachments (3)
Responses (4)
Accepted Answer Pending Moderation
I have exactly the same problem. When trying to add an image or update a carousel, I also get an empty page.
  1. more than a month ago
  2. Newsberg
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
I have exactly the same problem. When trying to add an image or update a carousel, I also get an empty page.


Hello! An intermediate solution is to import the demo page code. Then I change the image
  1. more than a month ago
  2. Newsberg
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
I am working on a live site so I don't really want to add the demo data. The problem started as soon as I updated page builder to 3.7.4. It is not possible to use the frontend editor either.
  1. more than a month ago
  2. Newsberg
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
I am working on a live site so I don't really want to add the demo data. The problem started as soon as I updated page builder to 3.7.4. It is not possible to use the frontend editor either.
You updated Sppagebuilder and everything broke? Bad news... Let's wait, maybe tomorrow specialists will fix it!
  1. more than a month ago
  2. Newsberg
  3. # 4


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.